Vasa

Kokkobergsvägen 10
65300 Vasa

karta

Jakobstad

Rådhusgatan 11
68600 Jakobstad

karta

Må—Fre

10—17

08—17

08—17

Ti—Fre

Eco-Wash Kemtvätt - Wetclean 

 

Eco Wash använder sig av Kreusslers patent för kemtvätt SYSTEM K4, som är unikt, innovativt och miljövänligt. Systemet rengör effektivt utan att belasta miljön och omgivningen, som t.ex. traditionellt använt perkloretylen gör. Det nya tvätt systemet har samma överlägsna rengöringseffektivitet utan att vara farligt för miljön. Systemet är dermatologiskt testat och hudvänligt. Tvätt metoden är skonsam och kläderna känns härligt mjuka och fräscha efter tvätt.

 

Eco-Wash Tvätteritjänster

 

Rena textilier är en förutsättning för att din verksamhet ska fungera smidigt. Utlokalisera tvättningen av textilierna till ett certifierat, pålitligt tvätteri. Du frigör resurser för din egen verksamhet och kan även hyra textilierna från oss som helhetslösning!

 

Hur går det till då?

 

Textilhyrningen är en helhetslösning där du kan vara säker på att det finns alltid tillgång till rena textilier. Vi hämtar smutsiga textilier, tvättar och kvalitetskontrollerar samt levererar till rätt ställe vid rätt tidpunkt. Tvätt beställningen sköter du smidigt 24/7 via vår online-beställning.

 

Eco- Wash Hälsovården

 

Tvätt av hälsovårdens textilier är ett grundligt arbete. Vi har satsat på en helhetsprocess, där en ovillkorlig renhetsgrad nås och sjukhus- och anstaltomgivningens stränga krav och standarder uppfylls. Vi har lång erfarenhet som leverantör av tvätt tjänster till hälsovården vilket garanterar vår yrkeskunskap och produktens kvalitet. Idag är största delen av anstaltstvätten ett automatiserat och datastyrt arbete som övervakas noggrant. Hela servicekedjan förverkligar vi alltid så kostnads- och energieffektivt som möjligt.

 

Eco-Wash Hotell- och restaurangtextilier

 

Renlighet i de finska hotellen är känd över hela världen. Upplevelsen av renlighet förstärks speciellt av rena och snygga textilier. Vackra och rena textilier stöder er image och får era kunder att ostört njuta av upplevelsen. Vi vill förstärka upplevelserika restaurang- och hotellbesök med en pålitlig och flexibel textilservice. Vi tar gärna hand om alla behövliga textilier så som sänglinne, handdukar, bordsdukar, löpare, tygservetter mm.

 

FI

SV

ENG

info@eco-wash.fi    tel. 029 00 31 900